نیشابور گزینه اول ارتقا به استان

ساخت وبلاگ

نیشابور گزینه اول ارتقا به استان

شهرستانهای نیشابور ، زبرخان ، بینالود ، خیام ، کدکن ، فیروزه ، میان جلگه ، سرولایت و کوهسرخ شهرستانهای تشکیل دهنده استان نیشابور خواهند بود.

لزوم ایجاد شهرستان خیام

شهر خرو در بین ۹۶ شهر استان خراسان رضوی رتبه بیست و یک از نظر جمعیت را داراست و از ۱۳ شهر مرکز شهرستان در سطح استان پرجمعیت تر است. این شهر همراه با روستاهای دهستان اردوغش و تعدادی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان نیشابور و با ارتقای بوژمهران به مرکز بخش می تواند به شهرستان ارتقا یابد. جمعیت این شهرستان پیشنهادی حدود ۳۰ هزار نفر است. شهر خرو اکنون دارای بخشداری است و پس از ارتقای شهرستان زبرخان می تواند با همراهی روستاهای شرقی بخش مرکزی نیشابور به شهرستان تبدیل شود. نظر به قرار گیری روستای معموری، زادگاه خیام در این شهرستان (پس از جدایی از بخش مرکزی نیشابور)، نام شهرستان پیشنهادی جدید می تواند شهرستان خیام باشد.

لزوم ارتقای شهر جدید بینالود به شهرستان

دهستان پیوه ژن از توابع بخش احمد آباد شهرستان مشهد با استقرار شهر جدید بینالود در آن با سرعت در حال رشد است و اکنون این شهر حدود ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد که با جمعیت روستاهای تابعه این دهستان جمعیت آن حدود ۳۰ هزار نفر است. این دهستان هم می تواند با مرکزیت شهر بینالود و با نام شهرستان بینالود ارتقا یابد.( پس از تغییر نام شهرستان بینالود به طرقبه و شاندیز، شهرستان پیشنهادی بینالود امکان پذیر شده است.)شهر جدید بینالود برای حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت پیش بینی شده است و مثل شهر جدید گلبهار برای پیشرفت بهتر نیاز به ارتقا دارد. روستای دیزباد پایین هم می تواند با ارتقا به مرکز بخش ، بخش تابعه این شهرستان پیشنهادی باشد.

لزوم پیگیری ارتقای بخش میان جلگه

بخش میان جلگه شهرستان نیشابور با ۴۰ هزار نفر جمعیت و مساحتی بالغ بر ۳۱۰۰کیلومتر مربع و ۷۵ روستای داری سکنه یکی از محروم ترین مناطق کشور است و برای کاهش محرومیت آن، باید به شهرستان ارتقا یابد. بخش ششتمد در همسایگی غربی این منطقه با ۲۳ هزار نفر جمعیت و بخش کوهسرخ در همسایگی جنوبی این منطقه با ۲۵ هزار نفر جمعیت به شهرستان ارتقا یافته اند و متاسفانه این بخش همچنان در انتظار ارتقاست. مسئولان محترم باید هر چه زودتر زمینه ارتقای این بخش زرخیز را به شهرستان فراهم نمایند. گزارش توجیهی شهرستان پیشنهادی میان جلگه بیش از ۱۰ سال قبل تقدیم هیات محترم دولت شده است اما نیشابور مسولی برای پیگیری نداشت و ندارد...

لزوم حضور شهرستان سرولایت بر نقشه سیاسی ایران

بخش سرولایت نیشابور همراه با دهستان بینالود بخش مرکزی شهرستان نیشابور می توانند با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت به شهرستان ارتقا پیدا کند. بخش سرولایت شهرستان نیشابور به دلیل عدم توجه و عدم ارتقا در آتش محرومیت می سوزد.

لزوم ارتقای بخش کدکن به شهرستان

کدکن در سال ۱۳۱۶ و بر اساس اولین قانون تقسیمات کشوری به عنوان بخش تعیین شد. با توجه با همجواری آن با نیشابور و قرار گیری در دشت نیشابور و فرهنگ نزدیک آن با پهنه زرخیز نیشابور ، پس از ارتقای میان جلگه ، دهستان بلهرات به عنوان بخش تابعه می تواند با همراهی بخش فعلی کدکن به شهرستان ارتقا یابد و با حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت یکی از شهرستان های تابعه استان نیشابور قرار گیرد.

نیشابور گزینه اول ارتقا به استان

شهرستانهای نیشابور ، زبرخان ، بینالود ، خیام ، کدکن ، فیروزه ، میان جلگه ، سرولایت و کوهسرخ شهرستانهای تشکیل دهنده استان نیشابور خواهند بود.

#بی_عدالتی_در_تقسیمات_کشوری

#نیشابور_باید_استان_شود

#نیشابور_گزینه_اول_ارتقا_در_خراسان_رضوی

جغرافیای نیشابور https://t.me/tajikneyshabur

آمار جمعیت روستاهای دهستان برزنون در سرشماری رسمی 1395...
ما را در سایت آمار جمعیت روستاهای دهستان برزنون در سرشماری رسمی 1395 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sgeo بازدید : 107 تاريخ : دوشنبه 19 دی 1401 ساعت: 17:38